Kundreferenser

Jag är så tacksam för att jag fått lära känna Heidi och hur hon kom att påverka mitt liv. Jag sökte för ofrivillig barnlöshet - idag har vi två barn, en pojke och flicka.

Rahil


Jag har fått njuta av Heidis magiska händer under flera år. Även våra hundar har fått hjälp och lindring av Heidi.

Eliza


Fixade min mensvärk med EN NÅL!

Låg och kved på fotbollsplanen mitt under träningen. Då kom Heidi och drog fram en nål ur sjukvårdsväskan, tryckte in den och smärtan bra försvann. 

Jessica

Mossen BK

Hej Heidi,
Hoppas du har en skön sommar! Vi har det bra trots en del regn.
Vet du vad, jag är gravid!
Testade positivt idag.
Ska jag fortsätta trycka på samma punkter? Eller skall jag ändra något?

Mia L


Heidi var min första lärare i shiatsu och någon jag hållit kontakt med genom åren. Efter utbildningen startade jag Shiatsurummet i Torslanda.

Jenny

ShiatsuRummet

Torslanda

Hej Heidi,först måste jag tacka för att jag fick följa med dig till Jonsereds IF. Det var mycket intressant och lärorikt, jag tycker du jobbade fantastiskt kvickt, du är verkligen duktig. Blev ännu mer besluten att ta akupunkturbehandling!

Gudrun


Det går en skröna i Jonsereds herrlag om en "thailändsk" dam som var helt grym på att fixa stukade fötter mm... den där damen vet vi ju vem det är, eller hur Heidi!

Torbjörn


Det finns väl ingen som stuckit så många nålar i mig genom åren som Heidi. Och sedan fick hon mig att ändra kost - det var också bra!

Truls

Frölunda Judo

Heidi, tack för all hjälp med att dämpa oro, smärta ... och få mig att tro på framtiden under behandlingen av bröstcancern.

Så tacksam! 

E.K