Be the Change!

Heidi Roslund läste Traditionell Chinese Medicine med inriktning akupunktur på JIAN SHI i Göteborg under slutet av -90 talet. Tidigare studerade Heidi den japanska meridianterapin Shiatsu i 4 år med Chris McAliser, på Isshin Gakkai. Under åren har Heidi fortsatt lära och pröva olika metoder som akupressur (lärare Yaquta Morton) och Taiji Chuan (Gudrun Gylling och Mei Mei) samt Qigong och meditation (flera olika lärare). Heidi har också hjälpt otaliga fotbollsspelare med stukade fötter, ömma muskler, lårkakor och andra typiska sportskador.

- Det jag kan göra för dig via akupunktur är att påskynda läkningsprocesser, dämpa smärta, balansera menstruationscykeln, förbättra chanserna inför IVF, normalisera övergångsbesvär o s v. Akupunktur ser till hela människan så egentligen spelar det inte så stor roll vilka besvär individen söker för. Diagnosen ställs ändå utefter personens tillstånd och behov. Skulle akupunktur inte vara det din kropp behöver så har jag ett nätverk av duktiga kolleger inom ex osteopati, örtmedicin, massage & kinesiologi. 

Om det finns en vilja              - finns det en väg!


- Helst ger jag shiatsu! Det är så, ursäkta, jäkla skönt att få en grundlig och hel kroppsbehandling. Du slappnar av och kroppen får vila och göra sitt, dvs jobba för att du ska uppnå optimal hälsa (utifrån dagsformen). Kroppen är till för dig, den gör allt för dig - därför är det så viktigt att vi tar hand om den - att lära sig vad vi ska äta och dricka för att ge kroppen rätt förutsättningar! Shiatsu är mitt sätt att nå din kropp och "knopp" så du orkar, vill och inspireras att "ta tag i hälsan" så du kan leva länge utan större hälsoproblem.